Η εταιρεία ΤΕΝΤΕΣ ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ, στο Χαϊδάρι, δραστηριοποιείται στο χώρο της τέντας και γενικότερα των συστημάτων σκίασης, από το 1947. Το 1947 ήταν η χρονιά έναρξης επαγγελματικής δραστηριότητας της οικογένειας Ζαφειρίου στο Μοναστηράκι, στο κέντρο της Αθήνας, με αντικείμενο ενασχόλησης τις παντός τύπου τέντες, σκηνές και τους μουσαμάδες αυτοκινήτων. Ιδρυτές της «Τεντοτεχνικής Αττικής» ήταν τα αδέρφια Βασίλειος και Ιωάννης Ζαφειρίου.

Το 1963, η επιχείρηση ενηλικιώνεται, μετονομάστηκε σε «Τέντες Ζαφειρίου» και μετακόμισε στο Θησείο. Το 1990, αποκτώντας πείρα και ικανοποιημένη πελατεία, η εταιρεία εδραιώθηκε, οριστικά, στο Χαϊδάρι από τον Ιωάννη και τον Βασίλειο Ζαφειρίου, παρέχοντας επιτυχώς υπηρεσίες έως και σήμερα.

Σήμερα, η 3η και 4η γενιά τεντοποιών της οικογένειάς μας χρησιμοποιεί όλες τις σύγχρονες και πιστοποιημένες τεχνολογίες στις ιδιόκτητες, μοντέρνες εγκαταστάσεις αυτοματοποιημένης ραφής, καλύπτει τις ανάγκες σκίασης και ηλιοπροστασίας οικιακών και επαγγελματικών χώρων, με άριστη πρακτική τεχνογνωσία και σεβασμό στο περιβάλλον και στον άνθρωπο.

Η εταιρεία είναι μέλος του Σωματείου Τεντοποιών και επίσημος αντιπρόσωπος της NYFAN TEN KATE, CHF FLOROS GROUP, CALBARI και είναι συνεργάτες των καταστημάτων ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ, ΓΡΗΓΟΡΗ, ΑΓΑΘΗ.

ΕΣΠΑ